Nominatie ‘Cloud Service Provider of the Year 2018’ award

BlogNominatie ‘Cloud Service Provider of the Year 2018’ award

Vanochtend hebben wij uit handen van Rob de Kleijnen de nominatie ‘Cloud Service Provider of the Year 2018’ voor de Dutch IT Channel Awards mogen ontvangen!

Cassiux team overhandiging CSP of the Year 2018 nominatieManaging Director Paul Kollner: “Natuurlijk zijn we supertrots op deze nominatie en wij zien dit als ongelooflijk compliment voor alles wat we in korte tijd al bereikt hebben, maar we zijn vooral enthousiast over de potentie die Azure Stack biedt en de mogelijkheden die er liggen voor onze partners. De ontwikkeling rond de hybride cloud biedt grote kansen, Azure Stack is het middel om die potentie te bewerkstelligen”.

Op donderdagavond 17 januari 2019 worden tijdens het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala de prestigieuze awards in Stadium21 in Hilversum uitgereikt door nieuwsplatform Dutch IT-channel aan bedrijven en personen die in 2018 in de ogen van het Nederlandse IT-channel de beste prestaties hebben geleverd. Het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala is het grootste Nederlandse netwerkevenement voor IT-leveranciers, distributeurs, resellers, cloud & service providers die met elkaar zakendoen. De Dutch IT Channel Awards is een prijs waarbij het publiek een stem kan uitbrengen.

0
1
No Comments

Post a Comment