“Onze ambitie is om voor u het gebruik van uw IT applicaties zo eenvoudig mogelijk te maken” – Fred De Goede (CEO) 

Hoe werkt ons platform?

We bieden een hybride cloud met the best of both worlds: het combineert de power van de public cloud, met de veiligheid en controle van de lokale cloud. Maar u kunt natuurlijk ook alleen Azure Stack of alleen Azure Public gebruiken. De keuze is aan u.

What’s in store? Bezoek onze winkel

Een onderdeel van ons platform is de Cloud Store. Daarin kunt u 24/7 zelf beslissen welke diensten u aan- of uitzet. Onze afrekensoftware houdt precies bij wat u verbruikt en zet het allemaal helder en transparant op uw factuur. We bieden diensten op het gebied van platforms en software, en infrastructuur oplossingen. U kunt dus het volledige scala afnemen en uw roadmap naar de toekomst waarmaken.

Cloud Platform

Onze Azure Stack omgevingen bieden allerlei connectie-mogelijkheden. Bovendien worden ze beschermd door anti-DDoS wasstraat.

Software License

Met onbeperkte mogelijkheden en geen kosten vooraf.

Is het moeilijk om een keuze te maken voor een type licentie of software? Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste oplossing die bij jou en jouw organisatie past. Of het nu om Microsoft 365 licenties of een ontwikkelingsplatform als Kubernetes. Je krijgt toegang tot ons portaal en kan alle licenties makkelijk aankopen, beheren en maandelijks wijzigen.

Managed Hosting

Je website, webshop of webapplicatie klaar voor de uitdaging van morgen.

Eerst luisteren we goed naar jouw uitdagingen en vraagstellingen. Dit is de basis om tot een mix van diensten als Microsoft, Linux, open en closed source oplossingen van een Cloudaanbieder naar wens, om jouw uitdaging op te lossen. Je krijgt een geheel beheerde omgeving achter Nederlandse dijken en bent verzekerd van een vertrouwde oplossing.

Managed Applications

Wij helpen uw organisatie met uw reis naar en in ‘The Cloud’.

Cassiux begeleid organisaties in hun reis naar of verdere uitbreiding in de cloud. Wij geven professioneel of deskundig advies over de mogelijkheden in Cloud en welke het beste bij jou en jouw organisatie past.
Vragen? 088 203 7800
support @cassiux.nl

© 2021 cassiux Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Disclaimer