Partnership zit in ons DNA

Deze bedrijven gingen u voor

216

“We waren zeer verrast door de snelheid waarmee we volledig operationeel op Azure zijn geland”

216 is een organisatie met een totaal eigen kijk op accountancy voor MKB-ers. Toen 216 op eigen benen ging staan zochten zij een moderne omgeving die paste bij hun ambities. In twee maanden tijd is 216 volledig omgezet naar Azure. Snel kunnen acteren op nieuwe ontwikkelingen is daardoor gefaciliteerd.

Referentie-snel-216
Reference-Loek!

LOEK!

“De combinatie van de kennis en service van Cassiux en Azure heeft ons geholpen onze toekomst te realiseren.”

LOEK! kijkt anders naar het beheren en onderhouden van gebouwen. Door slim online samen te werken, wordt gebouwbeheer voor iedereen makkelijk. Om dit te realiseren en toekomstbestendig te maken heeft Cassiux samen met LOEK! eerst de LOEK! Online omgeving naar Cassiux verplaatst. Vervolgens hebben we samen de omgeving gereed gemaakt voor een volledig cloud bestendig platform. Hierbij hebben we gebruik gemaakt van de nieuwste technieken, waaronder blockchain.

EBPI

“Cassiux ondersteunt ons in het mogelijk maken nieuwe interne diensten zoals OpenShift snel en betrouwbaar uit te rollen.”

EBPI is een dynamische en snelgroeiende Haagse ICT-dienstverlener. Als specialist in keteninformatisering, richten ze zich op de inrichting, verbetering en het beheer van geautomatiseerde informatie-uitwisseling. Coen Egberink, algemeen directeur van EBPI: “We werken voor zowel (semi-) overheden, als voor het bedrijfsleven. Betrouwbare, veilige en snelle elektronische informatie-uitwisseling is van cruciaal belang voor ons. Cassiux helpt EBPI haar DevOps werkwijze te vervolmaken”

Referentie-snel-EBPI